gallery

17 Ekim 2009 Cumartesi

Ayrılık da Sevdaya Dahildir



           Herkes bir yerinden sarılmış hayatta.İyisiyle kötüsüyle,güzeliyle çirkiniyle herkes farklı renklerde yaşıyor toz pembe hayallerini. Adı üstünde hayal işte ! kimi gerçekleşirken kimi ise hayatımızın arka bahçesinde kalmaya devam edeceğe benziyor.

        Sevgi gibi yaşam gibi aşk gibi bir gerçek var ki düşman başına adına bir çok şey söylemişler ama nedense adı ''Ayrılık'' diye kalmış.

     Aşk kişiye özeldir, sevda güzel şeydir. Her şey başladığı gibi gitmez tabi gün gelir hiç ummadık bir zamanda ancak adını yaşayarak öğreneceğimiz şeyler kendini usulca tanıtır bizlere.
Önce özlemi tanırız sonra bir dünya sorun gelir ardından. Akabinde ayrılık diye bir gerçek en sona saklar kendini. Gün hesaplaşma günüdür, mevsim sonbahardır ufak ufak eser ayrılık yelleri ve sonrası ...

Kısacası sevmekle başlar her şey ama finali ayrılıkla gelir.Sonrasında sevgi nefreti de yanında getirir. Demek oluyor ki her şeyin bir bedeli var! Her şey alabilirsin hayattan, çok cömerttir verir de ama bir yandan borçlanmışsındır farkında olmadan.
Gün o gündür artık bedellerin ödenme zamanı gelmişte geçiyordur.Seviyorsan baştan kabullenmelisin bilmelisin sonunda ayrılık da olabileceğini, Mutlu olabileceğin gibi mutsuz ve umutsuz bir başına da kalabileceğini.

Hayattır bu işte her şey olabilir garanti vermez insana, kendi kararlarını kendisi alır.
Baştan anlaşma yapmışsındır farkında olmadan , sende o kampanyadan nasibini almışsındır.
Her şey hep bir zıddıyla vardır ya bu hayatta;
İşte bu yüzden;
Ayrılık da Sevdaya Dahildir...


Salih Yıldırım

0 yorum:

Yorum Gönder